Management 21+

Cartea Management 21+ a apărut din dorința autorilor de a comunica pieței românești experiența acumulată. Nu sunt concepte traduse, nu sunt teorii academice, nu sunt filosofii lipsite de esență. Sunt lucrurile de care ne-am lovit în piața românească, în proiectele noastre, în cei 21 de ani de muncă. Și mergem mai departe.

Descarcă un extras din Management 21+ aici

Comandă Management 21+ aici 


Stai de vorbă cu autorii Management 21+

Raluca Androne 

Raluca face parte din categoria „esențe tari în sticluțe mici”. Cu o voce joasă și liniștită, ea știe să se facă întotdeauna auzită. Dubla specializare, în drept și management, au ajutat-o pe Raluca să aibă mereu pregătit atât un argument, cât și o explicație pertinentă pentru orice situație, oricât de complicată sau ilogică ar părea la prima vedere. Calmul, stăpânirea de sine, motivarea prin exemplul personal și mai ales, pasiunea de a lucra în consultanță, fac din Raluca un lider desăvârșit și o colegă pe care te poți baza în situații limită.

Stai de vorbă cu Raluca 

Mihai Svasta

Spune-i lui Mihai că ai dori să facă ceva din ceea ce nu vrea, folosește toate argumentele raționale și firești pentru a-l convinge și pentru a-l antrena în ceea ce crezi, și tot ce vei reuși va fi să te schimbi pe tine, să schimbi așteptări și cerințe. Spune-i însă lui Mihai că ai dori să facă ceva din ceea ce îi place și în care crede cu pasiune și va sfida toate legile pentru a face imposibilul posibil.

Stai de vorbă cu Mihai

Alin Ivan 

“Cultură, corectitudine, controlling, clienți …fericiți!” - așa l-aș caracteriza pe Alin. Și aș putea adăuga și al 5-lea c – consultant!

... Pentru că în cei 16 ani de când muncește în ICG România a învățat bine meseria asta.

Stai de vorbă cu Alin 

Laura Dumitrașcu

Dacă ceva ți se pare complicat, atunci roag-o pe Laura să-ți explice şi cu siguranţă vei înţelege! Mintea ei antrenată la matematică reuşeşte să pună foarte uşor ordine în lucruri. Astfel, ea poate să ofere o perspectivă clară asupra acestora, înlesnind înțelegerea legăturilor dintre elemente, oricât de complexe ar fi.

Mai mult, deschiderea și atitudinea pozitivă fac din Laura o sursă de energie pentru fiecare dintre noi.

Stai de vorbă cu Laura

Alexandra Postolache

Alexandra este una dintre cele mai tinere și mai active persoane care muncesc la Svasta ICG, făcând parte din echipă din martie 2011. Este unul dintre puținii oameni pe care-i cunosc care înțeleg ceea ce învață.

Entuziasmul și personalitatea ei sunt molipsitoare pentru toți colegii.

Stai de vorbă cu Alexandra

Marius Stăvărache

Marius este un consultant ambițios și organizat.

De aceea, proiectele în care muncește (inclusiv cele de Lean Six Sigma) îi ies cu 99.9997 eficiență și precizie.

Stai de vorbă cu Marius