Abenteuer Change Management

Sfaturi utile din practică pentru toți cei care vor procese de schimbare reale, de impact și derulate în mod fluent - de Manfred Höfler, Dietmar Bodingbauer, Hubert Dolleschall, Franz Schwarenthorer  și alți consultanți ICG Integrated Consulting Group

Ați fost vreodată implicați în procese de schimbare? Dacă da, atunci sunteți conștienți de problemele, capcanele și caracteristicile pe care acestea le implică.

Abenteuer Change Management este un remediu la cele mai multe din problemele generate de procesele de schimbare. Cele 80 de povești, modele și experiențe ale managerilor transpun în sfaturi concrete cele mai bune practici, arătându-vă cum să asigurați succesul proiectului de schimbare.

Acestea sunt prezentate într-un format nou și plin de umor: modele teoretice și esența experienței practice acumulată din proiectele de schimbare, proiecte care au reușit cât și proiecte care nu au reușit - toate sunt transpuse umoristic de către caricaturistul Michael Unterleitner într-un format vizual plăcut cu aproximativ 100 de ilustrații.

Cartea grupului ICG este instrumentul perfect dacă doriți să începeți un proiect de schimbare într-un mod absolut corect, venind cu o soluție reală la o situație care inițial părea fără soluții, exprimând totodată dorința de a pune un zâmbet pe fețele celor implicați în situații critice.

Prețul: € 24,90
Publicată de: Frankfurter Allgemeine Buch
Limba: Germană
Format: hardback
ISBN-13: 9783899812428

Autorii

Autorii sunt consultanți ai grupului ICG care și-au pus experiența lor de consultanță în folosul a mai mult de 100 de procese de schimbare, experianță privind preocupările internaționale, organizațiile publice și companiile familiale.

Informații pentru presă:
Eveline Fortin, T 0316/718940-25