Viziune și abordare

Aducem clienților energia pozitivă și competența ICG Integrated Consulting Group, un grup Central-Nord European binecunoscut în sectorul de business, cu consultanți maturi, stăpâni pe cunoștințele lor și etici. 

Folosim cele mai relevante metode și unelte la nivel global - consultanții ICG România muncesc și învață împreună cu colegii lor din Europa și cu partenerii lor strategici din USA și Asia.

Impact driven

Ne dorim să obținem efecte în urma proiectelor noastre. Procesele de consultanță pe care le implementăm au rezultate concrete, atât ca urmare a utilizării unor concepte și metode, dar și ca urmare a acțiunii de învățare continuă.


Top Know-How

Muncim alături de lideri ai business-ului de azi: BMW, GE, BASF, Velux, Continental Automotive. Suntem astfel în contact cu cel mai recent know-how și cele mai noi tendințe în informație și cunoaștere. 

Truly European

Cultura cooperării este larg răspândită în organizația noastră. Competențele noastre sunt dezvoltate de grupuri de consultanți entuziaști din țări Europene dezvoltate, asigurând astfel o abordare multiculturală.
 

Co-creation

Ne așezăm și muncim alături de client. Oferim o opinie clară și dezvoltăm procesele de consultanță în colaborare clientul, astfel încât prin co-creare rezultatele noastre sunt adaptate la nevoile clientului